EnglishFrenchGerman
SpainItalian

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Θέμος, Τράγκας, Βορίδης: Το απεχθές πρόσωπο της Δεξιάς

Τι τους θέλουν τα κανάλια τους 

τζιχαντιστές; 


Τι τον θέλουν οι τραπεζίτες τον ELA;
Το ξέρατε ότι το Παγκράτι, εκτός από το Άλσος και τον «Λέντζο», έχει και τζιχαντιστές; Αν δεν το ξέρατε, το μάθατε το βράδυ του Σαββάτου από τα κανάλια που είχαν ημίωρο αφιέρωμα στους τζιχαντιστές του Παγκρατίου. Δεν είναι φολκλορικό συγκρότημα χορών και ασμάτων, είναι φονική ομάδα τεσσάρων ισλαμιστών, που μέσα από ένα διαμέρισμα του Παγκρατίου οργάνωνε, κατηύθυνε και χρηματοδοτούσε την αποτραπείσα επίθεση των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες. Λίγες ώρες μετά το τηλεοπτικό κρεσέντο, ο αρχηγός της Αστυνομίας του Βελγίου διέψευσε κατηγορηματικά ότι οι τέσσερις του Παγκρατίου έχουν οποιαδήποτε σχέση με την επίθεση στις Βρυξέλλες, δυστυχώς όμως οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν τον άκουσαν, γιατί είχαν κρυφτεί ήδη κάτω από το τραπέζι, μπας και γλιτώσουν από τις ισλαμικές βόμβες που διασχίζουν σφυρίζοντας την ιστορική διαδρομή Κολιάτσου - Παγκράτι.
Με το που τελείωσε το ημίωρο αφιέρωμα στους τζιχαντιστές, άρχισε το σόου του ELA, του Emergency Liguidity Assistance. Πρόκειται για τον μηχανισμό επείγουσας χρηματοδότησης της Τράπεζας της Ελλάδος, στον οποίο κατέφυγαν κάποιες ελληνικές τράπεζες -άλλος έλεγε, δύο, άλλος έλεγε τρεις, άλλος έλεγε τέσσερις- προκειμένου να ζητήσουν κάποια δισεκατομμύρια. Οι τράπεζες ανακοίνωσαν ότι δεν τα έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα και ότι τα ζήτησαν προληπτικά, μπας και τα χρειαστούν στο μέλλον. Σοβαρά, αγαπητοί τραπεζίται; Αφού δεν τα έχετε ανάγκη τα λεφτά κι αφού ξέρετε ότι είναι εκεί και σας περιμένουν, γιατί τα ζητήσατε μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και όχι μία εβδομάδα μετά τις εκλογές;
Τι τους θέλουν τα κανάλια τους τζιχαντιστές; Τι τον θέλουν οι τραπεζίτες τον ELA; Τους τζιχαντιστές τους θέλουν για να βγαίνει ο Θέμος Αναστασιάδης στο «Πρώτο Θέμα» και να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει τα σύνορα για να μπουκάρει το ISIS. Τον ELA τον θέλουν για να βγαίνει ο Τράγκας στον Real και να φωνάζει ότι «στις 26 Ιανουαρίου κλείνουν τα ΑΤΜ!». Έχει τέτοια μανία ο Τράγκας με τα ΑΤΜ, που υποψιάζομαι ότι ανήκει στην κατηγορία των ΑΤΜολάγνων, κάτι κυρίων με καπαρντίνες που πάνε τα βράδια και χαϊδεύουν τα καημένα τα μηχανήματα, όχι για τα λεφτά, αλλά για την αγνή απόλαυση της θωπείας.
Περιφέρουν στην πολιτική πιάτσα τον τρόμο για να μπορεί ο Μάκης Βορίδης να απευθύνεται στους οπαδούς του και να λέει ότι στις εκλογές «συγκρούονται οι αξίες της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας με τον ισοπεδωτισμό που εκπροσωπεί η Αριστερά. Δεν πρόκειται να τους αφήσουμε, ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε». Ό,τι κι αν είναι εκείνο το οποίο θα χρειαστεί να κάνουμε: Φράση τρομακτική, ιδίως όταν την ακούς από το στόμα του πρώην γραμματέα της Νεολαίας του Γεωργίου Παπαδόπουλου και τον επίδοξο διάδοχο του Αντώνη Σαμαρά.
πηγή: left.gr