EnglishFrenchGerman
SpainItalian

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αλ. Τσίπρας για καταγγελία Χαϊκάλη: Η χώρα πρέπει να βγεί από το βούρκο (Video)

Στην εκτίμηση ότι η καταγγελία Χαϊκάλη είναι σοβαρή, προέβη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, ζητώντας ταυτόχρονα χρόνο για την αξιολόγηση των στοιχείων που θα κατατεθούν.
Σε ερώτηση που δέχτηκε μετά τη συνάντησή του με την περιφερειάρχη Αττικής Ρ.Δούρου, θύμισε τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι έχει "μαξιλαράκια" στην Προεδρική εκλογή και άρα ότι έχει επιλέξει έναν ολισθηρό δρόμο.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλ. Τσίπρα έχει ως εξής:
Πριν λίγο ενημερώθηκα γι αυτό. Εκτιμώ ότι πρόκειται για σοβαρή καταγγελία αλλά θα μου επιτρέψετε να περιμένω να δω τα στοιχεία και να εκτιμήσω πόσο σοβαρή είναι η καταγγελία και πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις.
Εμείς εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει ότι ακολουθείται ένας δρόμος ολισθηρός, ένας δρόμος μεθοδεύσεων και πιέσεων, διότι επιχειρείται να τετραγωνιστεί ο κύκλος. Όταν δεν υπάρχει πλειοψηφία κοινοβουλευτική και κοινωνική για την ανοχή στη συνέχεια των μνημονίων και ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει εδώ και μήνες ότι έχει "μαξιλαράκι", θα βρει τους 180, τότε αντιλαμβάνεστε ότι έχει κάνει μια ολισθηρή επιλογή. Θα δούμε τις καταγγελίες και θα τις εκτιμήσουμε. Σε κάθε περίπτωση η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο.
ΠΗΓΗ:ΑΥΓΗ