EnglishFrenchGerman
SpainItalian

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΙΑ η πρώτη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας!

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία στις ΦΟΒΕΡΕΣ καταγγελίες των Καμμένου, Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του δεύτερου ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Έβγαλαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του φερόμενου ως μεσάζοντα πλάι στον Πάνο Καμμένο κατά τη συνάντηση του αρχηγού των ΑΝΕΛ με τον Αλέξη Τσίπρα!
Τι θέλουν άραγε να πουν οι... ποιητές;
Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος είπε ότι γνώρισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο την εποχή που ήταν στη Νέα Δημοκρατία και ότι μετά την ίδρυση των ΑΝΕΛ συνεργάστηκαν στον τομέα της οικονομίας. Προσέθεσε μάλιστα ότι κάποια στιγμή ο κύριος αυτός έκανε... πίσω στα αντιμνημονιακά του πιστεύω και μοιραία χώρισαν οριστικά οι δρόμοι τους.
Το μόνο που κάνουν λοιπόν από τη Νέα Δημοκρατία είναι να επιβεβαιώνουν τον Πάνο Καμμένο δίνοντας μάλιστα τη φωτογραφία του φερόμενου ως μεσάζοντα ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει δώσει ακόμη το υλικό στη δημοσιότητα!
Εκτός πια κι αν έχουν πέσει τόσο χαμηλά στη Νέα Δημοκρατία που θέλουν να μας πουν ότι ο άνθρωπος αυτός είναι... στημένος και έχει αποδεχθεί να πάρει πάνω τους τις κακουργηματικές κατηγορίες που αναμένεται να του αποδοθούν!

Μεγάλη φαντασία έχετε εκεί στου Μαξίμου. Και μεγάλο πανικό. Αυτό που είναι μικρό είναι το πολιτικό σας μέλλον!
 ΠΗΓΗ:ΤΟ ΧΩΝΙ