EnglishFrenchGerman
SpainItalian

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ: Τα ξεπουλητάρια στέλνουν την καταγγελία Χαϊκάλη στο αρχείο

Στο αρχείο τίθεται η έρευνα για τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη.

Ο αντιεσαγγελέας Π. Παναγιωτόπουλος που διενήργησε την έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν συντρέχει λόγος ποινικής δίωξης καθώς δεν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για πράξη δωροδοκίας βουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναμενόταν, ο Παναγιωτόπουλος έκρινε ότι το ηχογραφημένο και μαγνητοσκοπημένο υλικό που του παρέδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι παράνομο και γι' αυτό δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Ο παραδικαστικός βραχίονας της μνημονιακής χουντάρας έδρασε σύμφωνα με τις προβλέψεις, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το ίδιο σύστημα -διά των δημοσιοκαφρικών παπαγαλακίων του- υπέπεσε σε γκάφα επιχειρώντας να μετατρέψει το θύτη σε θύμα και αντίστροφα. Συνεπώς το αναμενόμενο πραξικοπηματικό κουκούλωμα ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ.) ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ!

Απαιτείται τώρα ο Πάνος Καμμένος και το επιτελείο του να προβούν στις απαραίτητες δικαστικές και πολιτικές κινήσεις που θα ξεμπροστιάσουν τους ιθύνοντες της αποστασίας, αρχής γενομένης από την παρουσίαση των καταγεγραμμένων βίντεο από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.